vrijdag 27 juni 2014

5 Architecten nieuwbouw Theater aan de parade zijn bekend

Als U wilt reageren of informatie wilt toevoegen klik dan hieronder in het witte veld, op Geen opmerkingen

Voor de nieuwbouw van het Theater zijn vijf architecten geselecteerd. Zij gaan alle vijf een voorlopig ontwerp maken voor het nieuwe gebouw.  Uit de vijf ontwerpen kiest de gemeente er twee. Inwoners en andere belanghebbenden kiezen uiteindelijk uit deze twee ontwerpen het beste ontwerp. Het gaat om de volgende vijf architectenbureaus: Architectenstudio HH uit Amsterdam, MVRDV in combinatie met Diamond Schmitt Architects uit Rotterdam, Ector Hoogstad Architecten uit Rotterdam, UN studio uit Amsterdam en De Zwarte Hond uit Rotterdam.

Een speciale gunningscommissie beoordeelde de vijf ontwerpen Zij selecteerden de twee ontwerpen die het beste voldoen aan de gunningscriteria. Het college laat de keus tussen die twee over aan de inwoners. Bij de start van het ontwerpproces organiseerde de gemeente werkateliers. U mag straks een keuze maken uit de twee ontwerpen. Daarnaast kunnen individuele inwoners een keuze maken. Dit gaat begin 2015 gebeuren.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente: http://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwbouw-theater-aan-de-parade/

Als U wilt reageren of informatie wilt toevoegen klik dan hieronder in het witte veld, op Geen opmerkingen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten